Arriben les estades d'estiu 2018! PDF Imprimeix Correu electrònic

Dijous 21 de juny, l’Ajuntament organitza una reunió informativa dirigida a totes les famílies interessades. Les inscripcions es poden formalitzar abans del divendres 22. Consulta aquí el programa.

 

Estades_esportives_Aitona2018_05.pdf_page_1


Al llarg dels mesos de juliol i agost, els infants de la vila podran gaudir un any més d’un àmplia i variada oferta d'activitats amb l'esport, els tallers i la piscina com a principals protagonistes.

 

Dijous 21 de juny (21:30 h.), l’Ajuntament ha convocat una reunió informativa oberta a totes les famílies interessades on s’explicarà el projecte, es detallaran les propostes i es resoldran els possibles dubtes. Per participar de les Aitonades, cal entregar la butlleta d’inscripció corresponent a l’Ajuntament, degudament emplenada, abans del divendres 22 de juny (inclòs). Per a més informació, podeu trucar al telèfon 973 794 010.

 

Les estades multi-activitat ofereixen una alternativa d'oci estiuenc de caràcter didàctic i saludable als nens i nenes d'Aitona. Durant els mesos de juliol i agost, infants de totes les edats podran practicar les seves activitats preferides en companyia d'amics i companys de classe per mantenir-se actius i entretinguts al llarg de les vacances.

 

L'oferta d'activitats d'enguany és d'allò més variada, però manté el mateix esperit estiuenc de sempre, amb la piscina, els tallers i els esports com a protagonistes principals. Des de l'Ajuntament es desitja als nens i nenes d'Aitona un bon estiu i s’anima a les famílies a apostar per les Aitonades com a alternativa de lleure estiuenc per als més petits.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.