L’Ajuntament reformarà íntegrament els camins del Calvari, de Nena i del Barranc PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori destinarà una partida de 60.000€ per arranjar el paviment i les cunetes d’aquests vials que uneixen el nucli d’Aitona amb la banda nord del terme municipal.

 

Camins_del_Calvari_de_Nena_i_del_Barranc


L’Ajuntament d’Aitona segueix donant compliment al Pla de Millores de Camins Municipals engegat l’any 2017 amb l’objectiu de dotar el poble d'una xarxa de camins segura, accessible, plenament transitable i que doni resposta a les necessitats dels agricultors i la població.

 

En aquest sentit, el consistori endegarà properament una nova actuació de condicionament de diferents camins del terme municipal que implicaran en aquesta ocasió les costes del Calvari, de Nena i del Barranc.

 

Així, l’Ajuntament destinarà una partida de 60.000€ per fer front a l’arranjament íntegre del paviment i de les cunetes d’aquests tres vials que uneixen el nucli amb la banda nord del terme municipal, que presenten un elevat volum de trànsit, i que actualment pateixen importants deficiències com a conseqüència del desgast produït per la circulació diària de vehicles de gran tonatge. Per tot plegat, els treballs consistiran en l’habilitació d’un nou paviment asfàltic amb reg d'imprimació termoadherent i en la neteja i restauració de les cunetes.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, assegura que “aquesta actuació era una de les principals demandes en matèria de millora dels nostres camins, i un cop acabada ens permetrà garantir la seguretat i la comoditat de tots aquells vehicles que facin ús dels vials”. Pujol, a més, emmarca aquests treballs en la voluntat de l’equip de govern de “donar continuïtat a un dels projectes més estratègics del mandat en termes de mobilitat, seguretat i cohesió territorial”.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.