El XVI Mercat Barroc omple els carrers d’Aitona en un nou èxit de participació PDF Imprimeix Correu electrònic

Persones vingudes d’arreu de la comarca i del territori van visitar les parades i les mostres d’oficis d’aquest singular esdeveniment, emmarcat en els actes de celebració de la Festa Major de Sant Gaietà.

 

MERCATBARROCGALAORO-125

 

Aitona va acollir diumenge 20 de maig una nova edició del Mercat Barroc de la Baronia d’Aitona, que enguany complia el seu 16è aniversari. Prop de 4.000 persones, en un nou èxit de participació, es van acostar al municipi per tal de visitar la trentena de parades d’artesania, passejar entre les mostres d’oficis medievals i participar de les activitats lúdiques i infantils i dels originals espectacles de carrer, tot posant de manifest, un cop més, la bona salut de què gaudeix aquest singular esdeveniment.

 

Un dels moments més esperats del Mercat va ser la 1a Embarrocat d’Aitona, una de les grans novetats de la cita d’enguany. El Club d’Atletisme Aitona va reunir 300 atletes vinguts d’arreu de Catalunya i de diferents països i comunitats autònomes que van participar de dues curses competitives de 5 i 10 quilòmetres i una caminada popular de 7 km per l’entorn del municipi.

 

Al llarg de la jornada, a més, els visitants del Mercat també van poder informar-se a la parada de Fruiturisme de les novetats que presenta enguany el projecte i van gaudir de propostes com l’espectacle ‘Dragon ST’, exposicions a la capella de Sant Gaietà i a l’entrada de Casa Pilar de Gaya, la descoberta de racons emblemàtics de la vila com ‘Lo Caño’, espectacles de carrer, el carrusel mecànic, un taller infantil amb una desgranadora de blat de moro i un molí mecànic per fer farina, mostres d’artesans moliners o un taller d’elaboració d’espelmes de canya de riu per immersió tornaran a fer les delícies dels nens i nenes i adults.

 

Des de l’Ajuntament d’Aitona es dóna les gràcies a totes les persones i entitats que, ja sigui amb la seva assistència o amb la seva col·laboració en l’organització d’activitats i/o parades, han fet possible l’èxit d’aquesta nova edició del Mercat Barroc de la Baronia d’Aitona. I desitja a tots els veïns i veïnes de la vila que hagin gaudit d’una feliç Festa Major de Sant Gaietà.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.