Aitona corona nous hereus i pubilles PDF Imprimeix Correu electrònic

Els actes de coronació, celebrats dissabte 19 de maig en el marc de la Festa Major de Sant Gaietà 2018, van ser un cop més una autèntica festa.

 

DSC_8271

 

Aitona va celebrar dissabte 19 de maig els actes de coronació dels nous hereus i pubilles. La Plaça de l’Església va acollir a mitja tarda l’elecció de les Pubilles i Hereus Infantils; mentre que, ja ben entrada la nit, el Pavelló poliesportiu va ser la seu de la proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Aitona.

 

Centenars de veïns i veïnes es van congregar en ambdós actes per tal de donar la benvinguda als infants i joves que durant el proper any ostentaran l’honor de representar el nostre poble en tota mena de festes i celebracions. Com és tradició, les coronacions van ser una veritable festa popular, amb l’espectacle infantil ‘Uh! Quin cangueli!’ del grup Xip Xap i la sessió de ball a càrrec de l’Orquestra Vulkano. I el colofó final a la festa el va posar el DJ Queralet amb una sessió de disco-mòbil organitzada per l’ARC Penya els Tabolls que es va allargar fins a la matinada.

 

Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a tots els candidats a hereus i pubilles per la seva participació i implicació. Un any més els actes van ser un autèntic èxit d’assistència. Tot seguit es detallen els noms dels nous hereus i pubilles d’Aitona.

 

. Pubilla: M. Mercè López Camí

. Hereu: Manel Ibars Roma

. 1r Cabaler: Gerard Farré Farran

. 2n Cabaler: Pere Calzada López

. 3r Cabaler: David Esteve Sánchez

 

 

. Pubilla infantil: Dafne Amador Nogués

. Hereu infantil: Gerard Ibars Tresanchez

. 1r Cabaler Infantil: Marc Lázaro Latorre

. 2n Cabaler Infantil: Adrià Torné Esteve

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.