Aitona es prepara per viure una nova Festa Major de Sant Gaietà PDF Imprimeix Correu electrònic

Del 18 al 20 de maig Aitona celebrarà una nova edició d’aquesta popular festa que tindrà en el 16è Mercat de Cultura i Tradicions de la Baronia d’Aitona una de les seves propostes més destacades. Consulteu el programa de Festa Major!

 

FINAL_FM_SANT_GAIET_07.05.18_WEB.pdf_page_1


De nou, Aitona viurà uns dies de festa, joia i diversió amb la celebració de la Festa Major de Sant Gaietà. Per a aquesta edició s’ha preparat un programa de festes que inclou una àmplia oferta lúdica, cultural i esportiva i que està pensat per a totes les edats i gustos.

 

Entre les propostes del programa d’enguany destaquen la presentació de l’espectacle ‘Bona Gent’ de Quim Masferrer del divendres 18 de maig, l’activitat d’animació infantil ‘Uh, Quin cangueli’ a càrrec del grup Xip Xap a la plaça de l’església, o la sessió de ball amb l’orquestra Vulkanodel dissabte 19 de maig durant la qual s’elegiran les pubilles i hereus d’aquest 2018.

 

Diumenge serà el dia gran de festa major coincidint amb una nova edició del Mercat de Cultura i Tradicions de la Baronia d’Aitona. A les 9.30 h se celebrarà la I Cursa Embarrocat organitzada pel Club d’Atletisme d’Aitona. A partir de les 10 h començarà el 16è Mercat Barroc de la Baronia d’Aitona. Al llarg de tot el dia es podrà visitar i passejar pel mercat temàtic, i els carrers del nucli antic s’ompliran de tota mena d’oficis, transportant als veïns i visitants a l’ambient del segle XVII. Consulteu el díptic del 16è Mercat de Cultura i Tradicions de la Baronia d’Aitona.

 

Des de l’Ajuntament d’Aitona es fa un agraïment especial a les moltes entitats i associacions que, com cada any, han col·laborat en l’organització d’aquesta Festa Major de Sant Gaietà. Moltes gràcies a tothom!

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.