Convocatòria d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2018-2019 PDF Imprimeix Correu electrònic

Poden demanar aquests ajuts els alumnes matriculats en els centres del Segrià en 2n cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. El termini comença el dia 9 i finalitza el 22 de maig.


El Consell Comarcal del Segrià ha obert el termini de presentació de sol·licituds de beques de menjador per al curs vinent d'educació infantil i primària. Aquests ajuts els poden demanar els alumnes matriculats en centres del Segrià en 2n cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 22 de maig de 2018.


Totes les famílies interessades poden recollir el formulari de sol·licitud a la mateixa escola, als Serveis Socials de l’Ajuntament o bé poden descarregar-lo des del següent enllaç. La presentació de sol·licituds es farà al despatx de l'educadora de Serveis Socials de l'Ajuntament el dimecres 9 i el dijous 17 de maig de 10 a 14 h, on s'ha d'aportar tota la documentació necessària que consta al full de petició.

 

 

beques_menjador_aitona

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.