Aitona celebra Sant Jordi amb la presentació del conte ‘Tano i Tina’ PDF Imprimeix Correu electrònic

Ja es coneixen els guanyadors del VIII Concurs de Punts de Llibre, enguany amb la temàtica dels gegantons. Més fotos aquí


WhatsApp_Image_2018-04-23_at_19.52.04


Aitona va celebrar la Diada de Sant Jordi la tarda del dissabte 21 d’abril amb un conjunt d’activitats organitzades per l’Ajuntament que van tenir una gran acollida. La més destacada va ser la presentació del primer conte dedicat a la vila i que porta per títol Tano i Tina, escrit per l’aitonenc Ricard Roca i il·lustrat per Francesc Xavier Morell, també veí del municipi. Ambdós van assistir a l’escenificació de la història que van interpretar els veïns del poble.

 

El conte explica com una noia i un noi del poble d’Aitona van aconseguir terra per poder plantar els arbres fruiters de les garres d’un ferotge gegant que la tenia al seu jardí.

 

L’acte va ser introduït per l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, qui va recordar l’origen dels gegantons Tina i Tano i va agrair als autors la seva contribució, en forma de conte il·lustrat, al poble d’Aitona. El conte, imprès per la Diputació de Lleida, va ser repartit entre tots els assistents.

 

IMG_9341

 

Les activitats de la Diada de Sant Jordi van continuar amb coca i xocolata i l’actuació del pallasso Tortelini, que amb el seu humor i els seus trucs de màgia va delectar petits i grans. En acabar, es va realitzar el lliurament de premis del VIII Concurs de Punts de Llibre, uns punts de llibre que realitzen cada any els infants del poble. Enguany, la temàtica eren els gegantons.

 

Els guanyadors del VIII Concurs de Punts de Llibre 2018 han estat:

Premi P3/P4: Mariam Zeghli

Premi P5: Alba Sánchez

Premi Cicle Inicial: Joel Pérez

Premi Cicle Mitjà: Aina Moré

Premi Cicle Superior: Aymane Mounir

 

L’Ajuntament d’Aitona vol expressar el seu agraïment a totes les persones que van fer possible la jornada, molt especialment a les treballadores de la llar d’infants Els Tabollets –la Fanny, la M. Rosa, la Joana, la M. Pilar, el Josep Filella, la Mercè, la Chaima i l’Anna M.–, que van representar tan i tan bé el conte Tano i Tina.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.