Francesc Latorre presenta el seu ‘Cop de teatre!’ a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

El periodista aitonenc, visiblement emocionat, presenta al seu poble natal el seu primer llibre, un llibre que inclou anècdotes i vivències personals i professionals viscudes durant les onze temporades que va cobrir el Mundial de Fórmula 1.

 

WhatsApp_Image_2018-04-05_at_23.36.59


Francesc Latorre ha presentat aquest dijous al vespre, a Aitona, el llibre Cop de teatre! Els secrets d’onze anys explicant la Fórmula 1 a TV3, un llibre que recull anècdotes i vivències de l’autor en els més de 200 Grans Premis que ha cobert com a periodista. Amb aquest Cop de teatre!, Latorre proposa un viatge pel món de la Fórmula 1 “planer i entenedor”, tant per a aficionats a aquest esport com per a persones que no en tenen.

 

La presentació ha comptat amb la presència de l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, qui ha agraït al periodista aitonenc que sempre tingui un espai per al seu estimat poble: “Crec que no m’equivoco si dic que en Francesc és un dels aitonencs que des de la seva professió, la de periodista esportiu, i des de la seva posició de personatge públic, ha fet més per donar a conèixer Aitona”. Tanmateix, l’alcaldessa li ha desitjat molts èxits en aquesta “nova aventura” com és la d’escriure un llibre.

 

WhatsApp_Image_2018-04-05_at_21.13.38

 

Aquesta ha estat la tercera presentació del llibre –després de Barcelona i Lleida-, i segons l’autor, “la més emocionant i especial de totes, la de casa”. El llibre està tenint, de moment, una molt bona acollida, i ja va per la seva tercera edició. En l’acte, l’autor ha explicat breument el contingut del llibre i tot seguit ha respost les preguntes del nombrós públic assistent. També ha fet un agraïment especial a l’alcaldessa, l’Ajuntament i l’IEI pel seu suport.

 

Francesc Latorre Camí (Aitona, 1978) és periodista de TV3 des de l’any 2001. Durant onze temporades va cobrir el Mundial de Fórmula 1 i des del 2016 segueix l’actualitat del FC Barcelona.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.