Un grup de 50 de xinesos i japonesos protagonitza el primer ‘hanami’ aitonenc PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament d’Aitona ha volgut donar visibilitat, d’aquesta manera, a una tradició mil·lenària que té moltes similituds amb el projecte de Fruiturisme.

 

hanami


El hanami és una tradició molt arrelada al Japó que consisteix a gaudir de la floració amb un banquet sota les flors del cirerer, el sakura. Amb aquest mateix esperit, una cinquantena de turistes, entre xinesos i japonesos, han protagonitzat aquest dissabte 17 de març un hanami a Aitona, en aquest cas, és clar, sota la flor del presseguer que aquestes setmanes inunda de color rosa els camps d’arbres fruiters. Al matí, els visitants han fet la ruta amb quad –una de les novetats de la campanya d’enguany- i a la tarda han realitzat la visita guiada de la flor del presseguer.

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Aitona ha volgut donar visibilitat a aquesta tradició mil·lenària japonesa que tantes similituds té amb el projecte de Fruiturisme. “Aquesta setmana hem constatat que els vincles amb el Japó i la seva cultura som molt més propers del que ens pensàvem”, explica l’alcaldessa, Rosa Pujol. “Per a nosaltres és un orgull que s’interessi gent de tot el món pel nostre projecte, i que a més tinguin aquesta sensibilitat amb el fenomen de la floració”.

 

Aquesta setmana Aitona també ha rebut la visita del cònsol general del Japó a Barcelona, el senyor Naohito Watanabe. En el transcurs de la visita als camps de presseguers aitonencs, l’alcaldessa d’Aitona i el cònsol japonès van manifestar el seu compromís d’establir algun tipus de relació turística entre el Japó i Aitona.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.