Els globus aerostàtics ja sobrevolen els camps de presseguers aitonencs PDF Imprimeix Correu electrònic

L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, ha protagonitzat la primera sortida d’aquesta nova activitat.

 

globus4


Aquest dimecres 14 de març s’han iniciat les sortides amb globus aerostàtic per sobrevolar els camps d’arbres florits, una de les grans novetats que presenta enguany la campanya de la flor. Per primera vegada, els visitants que s’acostin fins a Aitona podran gaudir de l’esclat de color rosa de la flor del presseguer des del cel. Les sortides amb globus estan organitzades per Kon-Tiki, una empresa amb seu a Igualada que té una llarga trajectòria organitzant vols a tot el territori català.

 

La primera sortida ha estat protagonitzada per l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol. Segons l’alcaldessa, es tracta d’una “experiència única” que val la pena viure com a mínim una vegada a la vida: “L’espectacle de la floració sorprèn des de qualsevol perspectiva, però sens dubte aquesta, per la seva singularitat, és una de les més boniques i emocionants”, ha afirmat.

 

globus3

 

Les visites amb globus aerostàtic es podran realitzar fins al pròxim diumenge 25 de març. El vol té una durada d’aproximadament 1 hora i 15 minuts, i el preu de l’activitat (150 €) inclou també el trasllat de tornada amb 4x4, fotografies de l’experiència, certificat de vol, brindis amb cava, assegurança i un welcome pack que consisteix en una motxilla amb una selecció de galetes artesanals, suc de fruita i aigua.

 

Per a més informació i reserves, consulteu el lloc web de Kon-Tiki a l’adreça www.globuskontiki.com.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.