Aida Mauri guanya la desena edició del Concurs de pintura ràpida PDF Imprimeix Correu electrònic

Com a novetat, aquest 2018 també s’ha celebrat un Concurs de pintura seca de petit format. El guanyador ha estat Sebastià Mauri.

 

1rpremi.DiputacideLleida1r premi del Concurs de pintura ràpida


Aida Mauri ha estat la guanyadora del desè Concurs de pintura ràpida, un certamen que consisteix a realitzar, en un sol dia, un quadre amb motiu de l’arbre en flor d’Aitona. El Concurs de Pintura Ràpida és una iniciativa conjunta de l'Ajuntament i el Grup d'Art Aitonenc que té per objectiu promoure l'art entre els veïns i veïnes i que alhora posa en valor el patrimoni natural i l'entorn del nostre poble. El certamen va tenir lloc el dissabte 10 i el diumenge 11 de març.

 

Com a novetat, aquest any també s’ha realitzat el primer Concurs de pintura seca de petit format. El lema d’aquest concurs ha estat “El riu Segre, rutes per caminar” i, a diferència del Concurs de pintura ràpida, en aquesta ocasió els quadres es podien realitzar dies abans. El guanyador del concurs ha estat un altre Mauri, Sebastià Mauri.

 

Guanyadors


El veredicte de tots dos concursos es va fer públic el mateix diumenge 11 de març a la tarda, en un acte a la Capella de Sant Gaietà. Les 15 obres premiades del Concurs de pintura ràpida i les 6 del Concurs de pintura seca de petit format van ser lliurades als patrocinadors, mentre que la resta d’obres s’exposaran a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aitona fins al 31 de març. Durant aquest temps, qualsevol persona que vulgui podrà adquirir alguna de les obres.

 

1rpremiPSFP.AjuntamentdAitona1r premi del Concurs de pintura seca de petit format

 

 

Aquests són els premiats:

 

Concurs de pintura ràpida


1r premi: Aida Mauri

2n premi: Piedad Santamaría

3r premi: Joan Josep Català

4t premi: Richard Garcia

5è premi: Juan José Pérez

6è premi: Gonzalo Romero, Joan Sulla, Néstor Sanchís, Josep Manuel Aznar, Pere Falguera

7è premi: Martí Ripoll

8è premi: Joan Vila, Josep Platja, Sebastià Mauri, Narcís Sala

 

Concurs de pintura seca de petit format


1r premi: Sebastià Mauri

2n premi: Joan Vila

3r premi: Albert Giménez

4t premi: Josep Platja

5è premi: Julio Gómez

6è premi: Ramon Pujolà

 

Els premis econòmics estan patrocinats per les entitats i empreses següents: Diputació de Lleida, Ajuntament d'Aitona, Fruitona, Associació Cultural Sant Gaietà, P.A.C. Produccions Agràries del Camp, Pujol Gabinet de Serveis i Assessorament, Grup d'Art Aitonenc, Espax, Transports i Excavacions Vios, La Caixa, Central de Gestió, Brac Fruit, Cafeteria Pessic, Quima construïm, Servelec-Servereg, Construccions Maeval Aitona i Construccions Morell Tufet.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.