Influents bloguers visiten Aitona per escriure sobre l’espectacle de la floració PDF Imprimeix Correu electrònic

En els darrers dies han visitat el municipi Nicole Biarnes, de Freibeuter Reisen, José Luis i Carlos Sarralde, de Guías Viajar, i Isaac Martín, de Viajes Chavetas.

 

Bloguers1


L’explosió de color de la flor del presseguer traspassa fronteres. Tant és així, que durant els darrers dos dies Aitona ha rebut la visita d’influents bloguers per escriure articles sobre l’espectacle de la floració. El dijous vam rebre la visita de Nicole Biarnes, una bloguera alemanya que viu a prop de Barcelona i que escriu al blog Freibeuter Reisen. Després d’haver mostrat un gran interès pel projecte de Fruiturisme, la Nicole ha estat convidada a conèixer Aitona acompanyada de Carmen, una col·laboradora seva que farà la versió en castellà dels articles que escrigui.

 

Així mateix, aquest divendres ens han visitat José Luis i Carlos Sarralde, de Guías Viajar, i Isaac Martín, de Viajes Chavetas. Tots dos formen part de Travel Inspirers, una plataforma de bloguers que compta amb alguns dels blogs de viatges més llegits d'Espanya. En aquest cas són blogs escrits en castellà i dirigits a un públic molt ampli, donat que els seus continguts els llegeix tota la comunitat hispanoparlant. A més, difondran imatges que han enregistrat amb un drone.

 

L’Ajuntament d’Aitona, com és natural, ha mostrat la seva total predisposició a rebre aquests bloguers de viatges: “Que tinguin interès per conèixer Aitona ens demostra que tenim un producte que és atractiu i que té projecció per créixer molt més”, afirma l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol. “Estem parlant de bloguers que tenen milers de seguidors i que tenen un impacte molt important en la comunitat viatgera”, assegura.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.