El cònsol general del Japó visitarà els camps de presseguers aitonencs PDF Imprimeix Correu electrònic

La visita tindrà lloc el dimarts 13 de març i començarà amb la recepció oficial, a les 11 hores, a l’Ajuntament d’Aitona.

 

FOTO_1


Aitona rebrà el pròxim dimarts 13 de març la visita del cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe, en el marc dels actes de commemoració del 150è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre el Japó i Espanya. Aquesta visita servirà per reforçar els vincles amb el Japó, país amb el qual ja s’han dut a terme iniciatives conjuntes en els darrers anys. Els pobles del Japó i Aitona estan units per la gastronomia i especialment pel préssec, una fruita que al Japó és molt valorada i que apareix en històries populars com el Momotaro.

 

La visita oficial començarà a les 11 hores a l’Ajuntament d’Aitona, amb l’arribada i recepció per part de les autoritats locals. En aquest acte també es convidarà al cònsol a signar el llibre d’honor de l’Ajuntament. Tot seguit, la comitiva es desplaçarà fins a la capella de Sant Gaietà, on es farà una breu visita a l’exposició fotogràfica ‘La primavera del Japó a Aitona’. També es realitzarà una degustació de productes locals i es presentarà el segon volum de Gastrofruiturisme sobre La cuina del paraguaio. Finalment, a les 12.45 hores, està prevista la visita als camps d’arbres fruiters, on les autoritats podran gaudir d’una vista panoràmica dels camps de presseguers en flor.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.