Comencen les obres de restauració del cementiri municipal PDF Imprimeix Correu electrònic

Les obres de rehabilitació de la part més deteriorada del recinte no requeriran cap tipus d’enderroc, com sí que estava previst en el projecte inicial.

 

Obres_cementiri


Aquest passat mes de febrer s’han iniciat les obres de restauració de la part més deteriorada del cementiri municipal. L’obra consistirà, principalment, a rehabilitar aquesta part del recinte que ha patit més el desgast del temps i no requerirà enderrocar els més de 200 nínxols que sí que estaven previstos en el projecte inicial. “Creiem que la millor actuació que podíem fer per dignificar aquesta part del cementiri era precisament restaurar-la i no pas enderrocar-la”, assenyala l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol.

 

Les obres inclouen les següents quatre actuacions:

 

  • Substitució d’una part de la coberta: En la zona més deteriorada, es procedirà a treure les teules, la solera i les bigues de fusta existents i es construirà una nova coberta amb parets de maó perforat i solera d’encadellat ceràmic. Les teules que es puguin recuperar es tornaran a col·locar.
  • Substitució dels revestiments de les parets de dels nínxols més deteriorats: Es repicarà el revestiment existent i es sanejaran les parets més perjudicades. Un cop rehabilitades, es tornarà a aplicar un arrebossat de morter i es pintarà.
  • Reparació del paviment de formigó dels passadissos i de l’accés principal: En les zones on el paviment es troba més deteriorat o enfonsat es realitzarà una solera de formigó per sobre del paviment actual.
  • Adequació de les zones enjardinades: S’enjardinarà el talús de la zona d'aparcament i de la zona lateral esquerra amb baladres i xiprers. S’instal·larà també un sistema de reg pel seu corresponent manteniment. Pel que fa al talús, es rebaixarà lleugerament per disminuir-ne el pendent.
 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.