Participa en la V Caminada Popular d'Aitona! PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament impulsa una nova sortida pels camps de presseguers aitonencs el pròxim diumenge 18 de març.

 

VIICaminadaPopularAitona_03-001


Amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn paisatgístic del poble i fomentar la pràctica de l'esport, l'Ajuntament d'Aitona organitza la VII Caminada Popular, una activitat en benefici del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran. El preu de les inscripcions és de 6 euros si es fan amb antelació abans del 15 de març i de 8 euros en cas que es realitzin el mateix dia de la caminada.

 

La sortida tindrà lloc a les 8.30 hores des del Pavelló Poliesportiu i hi haurà tres itineraris degudament senyalitzats i que comptaran amb diversos punts d'avituallament. Els tres itineraris són de dificultat mitjana i combinen espais forestals i camins rurals. Pel que fa a la distància, la ­ruta curta serà de 9,5 km, la ruta mitjana de 13 km, i la ruta llarga, de 17. Per a més detalls sobre els recorreguts, podeu descarregar el díptic informatiu.

 

Les inscripcions es poden realitzar a l'Ajuntament de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores. Aquelles persones interessades a participar han d'omplir la butlleta que s’adjunta en el díptic i efectuar el pagament en efectiu. El consistori informa també que aquest tràmit es pot fer en línia, a través del web www.aitona.cat, fent el pagament amb targeta de crèdit. El període d'inscripcions, a més, romandrà obert el mateix dia de la caminada, al punt de lliurament d'acreditacions, entre les 8 i les 8.25 hores. Per a més informació, podeu consultar el web de l'Ajuntament o bé trucar al telèfon 97 379 40 10, en horari de 8 a 15 hores.

 

L'Ajuntament d'Aitona fa una crida a tots els veïns i veïnes del municipi a compartir aquesta jornada de lleure, esport i salut, tot gaudint del magnífic espectacle que ens regalen cada any durant el mes de març els camps d’arbres fruiters de la nostra terra. A més, com ja és habitual, els beneficis aniran destinats a l’ONG Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.