Aitona surt multitudinàriament al carrer per participar en nova edició de la Rua de Carnaval PDF Imprimeix Correu electrònic

Amb 12 carrosses i més de 500 participants, la Rua de Carnaval segueix essent un dels esdeveniments de l'any que recull una major mobilització d'aitonencs i aitonenques.


IMG_8490


Un any més, els aitonencs i aitonenques han sortit nombrosament al carrer per tal de festejar una nova edició del Carnaval. Més de 500 persones han participat aquesta tarda en la tradicional rua pels carrers del poble, que enguany ha comptat amb la desfilada de fins a 12 carrosses i diversos grups de persones a peu.

 

IMG_8480

 

Els actes han començat pels volts de les 4 de la tarda amb la trobada inicial de carrosses a la plaça del Pavelló Poliesportiu, punt de sortida i arribada de l'esbojarrada cercavila que ha portat la disbauxa i el bon humor als carrers del poble. En acabar la cercavila, tant els membres de la rua com el públic assistent han pogut recuperar forces a base de coca i xocolata desfeta en un berenar popular. I per qui encara tenia energia, la tarda ha finalitzat amb una animada discomòbil per a grans i petits.

 

Sopar popular i molta música


El Carnaval ha continuat al vespre amb la tercera edició del sopar popular de Carnaval, que enguany ha estat amenitzat per Lo Pau de Ponts i el seu original espectacle d’humor musical, que inclou cançons versionades, cançó de gresca i garrotins personalitzats. A continuació, La Secreta i Paco Pil han estat els encarregats de tancar la festa amb música i ball fins a la matinada.

 

Des de l'Ajuntament d’Aitona es dóna les gràcies a totes les persones que han fet possible la celebració, un any més, d'un Carnaval tan multitudinari, molt especialment a la Penya Els Tabolls.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.