L’Ajuntament d’Aitona reforma les instal·lacions del camp de futbol municipal PDF Imprimeix Correu electrònic

Les actuacions inclouen la instal·lació de radiadors als vestuaris, la retirada i endarreriment de la tanca metàl·lica dels laterals i la pavimentació de la zona d’accés i de la zona exterior de la caseta on està situada la taquilla i el bar.

 

Obres_al_camp_de_futbol


L’Ajuntament d’Aitona ha iniciat aquest mes de gener diverses actuacions de millora per posar al dia i actualitzar les instal·lacions del camp de futbol municipal. D’aquesta manera, el consistori completarà els treballs que s’han realitzat en els darrers anys per adequar la instal·lació i fer-la més còmoda i accessible. El cost total de l’actuació és de 15.000 euros.

 

Les millores que es realitzaran en aquesta darrera fase d’actuacions són les següents:

 

  • Instal·lació de radiadors als tres vestuaris existents (els vestidors de l’equip local, l’equip visitant i el vestidor dels àrbitres). Per dur a terme aquesta actuació es connectarà el sistema de calefacció a la caldera de gasoil.
  • Reforma de l’edifici destinat a taquilla i bar, situat a l’accés de les instal·lacions.La reforma consisteix en el pintat interior i exterior.
  • Es retirarà la tanca metàl·lica dels dos laterals, i es col·locarà un metre endarrere. D’aquesta manera s’ampliarà l’espai de seguretat situat entre la línia que delimita el terreny de joc i la tanca metàl·lica, que actualment és inferior a un metre.
  • Pavimentació de la zona d’accés i la zona exterior de la caseta on està situada la taquilla i el bar. Actualment és de terra i quan plou s’entolla l’aigua.

 

L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, assegura que aquestes obres es fan en la línia de “millorar l’accessibilitat, confortabilitat i seguretat de les nostres instal·lacions municipals”, i afegeix que reforcen “el compromís de l’Ajuntament amb l’esport i amb el foment de la pràctica esportiva com a eix vertebrador de la societat i com a eina per a la transmissió de valors”.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.