Aitona mostra el seu costat més solidari PDF Imprimeix Correu electrònic

Més de 400 persones participen en els actes de La Marató de TV3, en els quals s’han recaptat un total de 2.420,79 €.

 

IMG_1946


Aitona ha tornat a demostrar el seu compromís i la seva solidaritat amb les causes justes. Més de 400 persones han assistit aquest diumenge a la tarda als actes de La Marató de TV3, que enguany ha recaptat fons per a la investigació mèdica de malalties infeccioses greus com l'hepatitis, la sida, la meningitis, la bronquitis o la tuberculosi. La recaptació final ha estat de 2.420,79 euros.

 

Per fer-ho possible, l’Ajuntament, amb la col·laboració de les associacions i entitats del municipi, ha organitzat un conjunt d’actes al Pavelló Poliesportiu amb l’espectacle Christmas.cat, de l’Orfeó Lleidatà, com a gran reclam. La jornada s’ha completat amb una actuació dels Batukats de l’ala, una xocolatada i un ball a càrrec del grup Còctel. Al matí, el Club Atletisme Aitona havia organitzat el “Correm per la Marató”, amb una trotada solidària a la pista descoberta.

 

L’Ajuntament d’Aitona agraeix públicament la col·laboració de les associacions, entitats i voluntaris que s’han implicat en l’organització dels actes de la Marató de TV3 d’aquest any.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.