El Ministeri inicia el procés de regularització cadastral a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament informa que durant les pròximes setmanes es podran veure tècnics de l’empresa col·laboradora de la Direcció General del Cadastre fotografiant habitatges i construccions en finques rústiques.

 

Aitona_escut


Malgrat el posicionament contrari de l’Ajuntament d’Aitona, la Direcció General del Cadastre ha iniciat el procediment de regularització cadastral per incorporar al Cadastre aquells béns immobles –urbans i rústics amb construcció- fins ara omesos o inscrits de forma incorrecta. L’Ajuntament informa els veïns i veïnes que, per aquest motiu, durant les pròximes setmanes es podran veure pels carrers del municipi tècnics de l'empresa col·laboradora de la Direcció General del Cadastre fotografiant habitatges i construccions en finques rústiques.

 

Cal indicar que aquesta regularització no afecta els immobles que tributen correctament, sinó tan sols aquells que hagin incomplert l’obligació de declarar, ja sigui per obres noves, ampliacions, reformes integrals, rehabilitacions, canvis d’ús, construcció de piscines, i que en qualsevol cas no tributen conforme a la seva realitat física.

 

L’Ajuntament s’ha posicionat reiterades vegades en contra d’aquest procediment, que considera onerós i inadequat, i en el seu moment fins i tot es va negar a signar el document de conformitat sol·licitat per la Gerència Territorial del Cadastre de Lleida per a iniciar el procediment. Per tal de compensar el perjudici que pugui ocasionar aquesta regularització, l’Ajuntament ha pres la decisió de rebaixar l’IBI de les finques rústiques de 0,70 a 0,60.

 

Per a qualsevol altre aclariment sobre aquest procediment de regularització cadastral, podeu trucar al telèfon del Cadastre (902.37.36.35) o bé podeu dirigir-vos a l’Ajuntament.ç

 

Llegeix la carta sencera que ha fet arribar l'Ajuntament als veïns i veïnes d'Aitona.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.