La selecció catalana de futbol sala femenina visita Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

L’equip està disputant actualment el Mundial de futbol sala femení a la ciutat de Balaguer

 

FEDERACIO_CATALANA_DE_FUTBOL_SALA_femeni_2017_1039


La selecció catalana de futbol sala, que des de diumenge competeix al mundial de futbol sala femení a Balaguer, ha aprofitat el dia de descans entre la primera i la segona fase del campionat per fer una visita a Aitona. Jugadores, equip tècnic i directius han conegut l’escola Francesc Feliu, on han degustat un esmorzar preparat per les mares de l’escola i han conversat una estona amb els nens i nenes.

 

Tot seguit, la comitiva s’ha dirigit fins a l’Ajuntament, on han estat rebuts per la regidora d’Esports, Imma Benages, que els ha donat la benvinguda i els ha fet una breu presentació sobre Aitona. També se’ls ha fet entrega de diversos obsequis de Fruiturisme: una motxilla, un buff, i caramels de préssec. Finalment, han fet una visita guiada per diferents punts d'interès del poble.

 

La selecció catalana de futbol sala competeix al campionat del món que organitza l’Associació Mundial de Futsal i la Federació Catalana de Futsal, des del 19 fins al 25 de novembre, a Balaguer. En la primera fase, les catalanes van vèncer per 3 gols a 2 la selecció de França i van caure per 6 gols a 1 contra Argentina. En els quarts de final s’enfrontaran a la selecció del Brasil.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.