Fruiturisme promociona la fruita aitonenca a la Mitja Marató de Lleida PDF Imprimeix Correu electrònic

Arfon Fruits, Fruits Font i Brac Fruit van repartir més de 1.200 pomes entre els participants d’aquesta popular cursa que enguany ha fet 25 anys.

 

FRUITURISME_mitjaLleidaEKKE2017_0930v2


El diumenge 19 de novembre va tenir lloc la Mitja Marató de Lleida, cursa atlètica que organitza l’Associació Esportiva Ekke i que en la celebració del seu 25è aniversari va establir un nou rècord de participació, amb 1.200 atletes inscrits. A fi de seguir donant a conèixer la qualitat i l’excel·lència de la fruita aitonenca, Fruiturisme va tornar a ser-hi present repartint més de 1.200 peces de fruita entre els participants. Concretament, 3 centrals de fruita del municipi (Arfon Fruits, Fruites Font i Brac Fruit) van repartir pomes als corredors, una fruita especialment indicada per a atletes per la seva rica aportació en vitamines, minerals i fibra.

 

L’esdeveniment va aplegar entre totes les curses –curses infantils, cursa de 5 quilòmetres i Mitja Marató- més de 2.000 participants, el que fa que sigui un gran aparador per a la promoció de la nostra fruita. La primera tinent d’alcaldessa d’Aitona, Maria Antonieta Royes, va indicar després del lliurament de premis que l’Ajuntament continuarà col·laborant en aquest tipus d’esdeveniments esportius: “És un important actiu per a Aitona i ens permet incidir i insistir en la importància que té la fruita en la dieta de tot esportista”.

 

IMG_0892v2

 

Fruiturisme felicita tots els corredors que van completar els 21,097 quilòmetres de la cursa, i l’organització de la Mitja Marató pel 25è aniversari. Així mateix, felicita l’equip d’atletisme d’Aitona, que va participar-hi lluint el logo de Fruiturisme a la samarreta.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.