L’Ajuntament neteja la llera del riu Segre al seu pas pel terme municipal d’Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

D’aquesta manera, el consistori atén la petició de l’Associació de Pesca d’Aitona per afavorir la pràctica de la pesca esportiva.

 

netejallerasegre01


L’Ajuntament d’Aitona ha finalitzat les tasques de neteja i desbrossament d’una part de la llera del Segre al seu pas pel terme municipal d’Aitona, una actuació prioritària i necessària per a la conservació i al manteniment de les aigües del riu en bon estat. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament dona resposta a la petició de l’Associació de Pesca d’Aitona, que reclamava millors condicions per a la pràctica de la pesca esportiva.

 

L’actuació també s’emmarca en la voluntat del consistori d’integrar el Segre en el dia a dia de la vida social i lúdica del poble.

 

“Treballem en la línia de mantenir el nostre entorn natural en les millors condicions i d’afavorir la sostenibilitat de l’ecosistema aquàtic del riu. Creiem que d’aquesta manera també contribuïm a acostar el Segre al municipi i a facilitar que tots el puguem gaudir”, assegura l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.