El projecte FutbolNet organitza una jornada de portes obertes PDF Imprimeix Correu electrònic

La jornada ha comptat amb la participació de 12 nens i nenes d’Aitona i ha servit per donar a conèixer aquesta original iniciativa que coordina la Fundació del FC Barcelona amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

 

IMG_13922er


El projecte FutbolNet ha organitzat aquest diumenge 12 de novembre una jornada de portes obertes adreçada a tots els nens i nenes del municipi per tal de promocionar el programa que coordina la Fundació FC Barcelona a Aitona amb el suport de la Diputació de Lleida. L’objectiu de FutbolNet és fomentar la integració i la cohesió social, a més de crear les condicions favorables per a la prevenció de la violència utilitzant l’esport com a eina educativa.

 

La jornada ha tingut lloc al camp de futbol municipal d’Aitona i hi ha comptat amb la participació de 12 nens, que han format diferents equips durant tot el matí. Cal recordar que Aitona és un dels tres municipis de la demarcació de Lleida que han estat escollits per acollir, al llarg de tot l’any, aquesta iniciativa pionera dirigida a infants i joves entre els 10 i els 16 anys.

 

“Estem molt orgullosos de formar part de FutbolNet precisament perquè treballa en la línia de la Regidoria d’Esports, la de promocionar l’esport com a eina per a la transmissió de valors”, assegura la regidora d’Esports, Imma Benages.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.