Jordi López, doble campió del món de kick boxing i K-1 PDF Imprimeix Correu electrònic

L’esportista aitonenc revalida el títol de campió del món en la categoria de 54 kg i s’adjudica el triomf en K-1 per primera vegada.

 

2017-10-30-PHOTO-00002306


L’aitonenc Jordi López ha repetit triomf en el Campionat del Món Unificat d’Arts Marcials i Kick Boxing WTKA que s’ha disputat entre els 26 i 29 d’octubre a Massa-Carrara, Itàlia. López, del gimnàs Nacionalfitness Alpicat, ha revalidat el títol mundial de kick boxing (categoria 54 kg) que ja va aconseguir en aquest mateix escenari l’any passat i també ha obtingut la victòria en el campionat del món de la modalitat K-1.

 

Aquesta competició es disputa anualment a Itàlia i pretén englobar totes les federacions d’arts marcials del món. Actualment està reconeguda per 28 federacions internacionals. En el campionat d’enguany han participat més de 4.000 esportistes de prop de 100 països de tot el món. Al costat de Jordi López també han participat dos companys seus del gimnàs Nacionalfitness Alpicat, Javi Ruiz i Albert Trepat.

 

Amb aquests dos títols, aquest jove aitonenc de només 20 anys culmina una altra temporada en l’elit d’aquest esport de contacte. L’Ajuntament d’Aitona felicita l’esportista per la conquesta d’aquests dos nous títols, aconseguits a base de dedicació, perseverança i esforç, i li desitja molts èxits per a les futures competicions.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.