Tot a punt per a l’inici del cicle de xerrades sobre l’educació dels fills ‘Créixer en família’ PDF Imprimeix Correu electrònic

Les sis sessions, que s’estendran durant els mesos de novembre i desembre, abordaran de forma pràctica i pedagògica aspectes tan importants en l’art d’educar com l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes o les responsabilitats en l’àmbit domèstic.

 

creixer_en_familia


L’Ajuntament d’Aitona, amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola Francesc Feliu, organitza durant els mesos de novembre i desembre el cicle de xerrades Créixer en família, xerrades en les quals els pares i mares reflexionaran i intercanviaran vivències sobre l’educació dels seus fills i filles, guiats per un professional expert que els orientarà, els reforçarà i els donarà eines per a l’educació positiva. Aquest cicle, subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, consta de sis sessions de dues hores que tindran lloc els dies 8, 15, 23 i 29 de novembre, i 13 i 20 de desembre. Totes les xerrades es faran a les 15.15 hores, a la sala d’actes de l’escola Francesc Feliu.

 

El cicle de xerrades ‘Créixer en família’ està dirigit a pares i mares amb fills i filles d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys. En les sessions s’hi tractaran qüestions com ara l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn o el paper educatiu de l’escola.

 

Aquest programa no té cap cost econòmic per a les famílies, i per participar-hi és necessari apuntar-s’hi a l’Ajuntament o posar-se en contacte amb qualsevol membre de l’AMPA de l’escola Francesc Feliu.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.