L'Ajuntament signa un acord amb Segrià TV perquè doni la màxima cobertura informativa al municipi PDF Imprimeix Correu electrònic

Els aitonencs i aitonenques disposaran d’un nou canal per estar al dia de l’actualitat informativa del poble.

 

20171027090524891_0001


L’Ajuntament d'Aitona ha arribat a un acord amb Segrià TV perquè aquest mitjà de comunicació ofereixi la màxima difusió i cobertura a les novetats del poble d'Aitona a través del seu web i la seva aplicació mòbil gratuïta. D'aquesta manera, es podran consultar notícies, programes especials, reportatges, entrevistes, bàners publicitaris i vídeos entorn l'actualitat informativa del nostre poble.

 

Segrià TV també habilitarà una secció amb una àmplia i completa guia comercial on es detallaran tots els establiments i serveis que s'ofereixen a Aitona. Així doncs, aquest nou espai permetrà promocionar, reforçar i donar un impuls a l'activitat productiva i comercial del poble.

 

Amb aquest nou conveni, el consistori té la voluntat de seguir contribuint al desenvolupament socioeconòmic d'Aitona i del conjunt del territori, fent així un salt qualitatiu important en matèria comunicativa en l'àmbit digital i audiovisual.

 

Per tot plegat, l'Ajuntament anima els aitonencs i aitonenques a descarregar-se l'aplicació de Segrià TV perquè puguin tenir al seu abast, de forma àgil, intuïtiva i còmoda, tota mena d'informació relativa als esdeveniments més importants de la vila.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.