L’Ajuntament presenta l’Aula d’Extensió Universitària del Baix Segrià PDF Imprimeix Correu electrònic

El programa es compon d’un total de vuit xerrades que començaran aquest dijous 19 d’octubre a Soses i que s’allargaran fins al 2018.

 

Presentaci_Aula_dExtensi_Universitria_del_Baix_Segri


La sala de plens de l’Ajuntament d’Aitona va acollir divendres 13 d’octubre a la tarda una reunió informativa sobre l’Aula d’Extensió Universitària Baix Segre. En la sessió es va donar a conèixer, entre d’altres, el programa de conferències del curs 2017-2018 que començarà aquest dijous 19 d’octubre al municipi de Soses.

 

El programa d’aquest cur es compon de vuit xerrades que es faran als municipis d’Aitona, Soses i Torres de Segre. Concretament, a Aitona se’n faran dues. La primera serà el 14 de desembre, a càrrec de l’economista Ramon Morell, i tractarà sobre Leconomia a Catalunya. L’altra serà una xerrada de Carles Giné sobre Què podem fer a casa nostra en favor del medi ambient?. Aquesta tindrà lloc el 8 de març de 2018.

 

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran promou la formació i capacitació de la gent gran mitjançant conferències realitzades per persones rellevants en el seu àmbit de coneixement. Són tanmateix una eina molt enriquidora per fomentar l’envelliment actiu i per enfortir les relacions socials entre persones grans.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.