Vine aquest divendres a la reunió informativa de l’Aula d’Extensió Universitària PDF Imprimeix Correu electrònic

En la sessió, que tindrà lloc a les 19.30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, s’informarà sobre el nou programa de conferències del curs 2017-2018.

 

Captura

 

L’Ajuntament d’Aitona convoca els veïns i veïnes el divendres 13 d’octubre, a les 19.30 hores, a la Sala de Plens, a una reunió informativa de l’Aula d’Extensió Universitària Baix Segre. En la sessió es donarà a conèixer, entre d’altres, el programa de conferències del curs 2017-2018.

El programa d’aquest curs es compon de 8 xerrades que es faran als municipis d’Aitona, Soses i Torres de Segre. Concretament, a Aitona se’n faran dues. La primera serà el 14 de desembre, a càrrec de l’economista Ramon Morell, i tractarà sobre L’economia a Catalunya. L’altra serà una xerrada de Carles Giné sobre Què podem fer a casa nostra en favor del medi ambient?. Aquesta tindrà lloc el 8 de març de 2018.

 

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran promou la formació i capacitació de la gent gran mitjançant conferències realitzades per persones rellevants en el seu àmbit de coneixement. Són tanmateix una eina molt enriquidora per fomentar l’envelliment actiu i per enfortir les relacions socials entre persones grans.


 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.