L’Escola de Música d’Aitona inicia el curs amb una reunió informativa amb les famílies PDF Imprimeix Correu electrònic

L’oferta formativa inclou diferents modalitats adaptades a les necessitats de cada edat i en destaca l’activitat de sensibilització musical per als alumnes de P3, P4 i P5.

 

aitona_escola_musica_baixa

 

Aquesta setmana les famílies dels alumnes que aquest curs participaran en les activitats de l’Escola de Música s’han reunit amb la direcció i docents del centre per conèixer els detalls i la planificació prevista en cada cas. Les persones interessades en els cursos que encara no s’hi hagin inscrit poden passar per l’Ajuntament o trucar al 97 379 4010 per obtenir informació.

 

El programa per als infants de P3, P4 i P5 es basa en l’aprenentatge de la música de manera intuïtiva mitjançant el joc, l’audició, la dansa i la cançó tradicional. Els alumnes d’Educació Infantil treballaran les quatre qualitats del so, és a dir, l’afinació, la intensitat, la durada i el timbre, i aprendran a controlar i afinar la veu, escoltar el silenci, reconèixer els instruments de l’orquestra i llegir i reproduir ritmes. Aquestes són algunes de les activitats que es faran en els tallers de sensibilització, una aposta ferma de l’escola.

 

A partir dels sis anys, mentre els infants aprenen llenguatge musical, comencen a estudiar un instrument i a partir dels 12 segueixen amb el llenguatge musical i la pràctica d’un instrument concret. El pla d’estudis de l’Escola de Música preveu, de manera complementària, una bona educació de la veu i de l’oïda, la informàtica musical i la pràctica instrumental col·lectiva. Finalment, l’escola ofereix un mòdul obert destinat als adults, que poden començar com i quan ells desitgin, amb la possibilitat d’aprendre guitarra, piano o bateria, o d’altres instruments segons la disponibilitat dels professors.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.