Vine a les properes rutes de l’Aitona en Fruita! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Les rutes guiades pels camps i centrals de fruita d’Aitona continuen fins al mes de setembre. Pots fer la teva reserva aquí.

 

Anunci_Fruiturisme_Juliol_Twitter


Aitona està en plena temporada de collita de préssecs i aquesta és una ocasió única per conèixer de prop com és el procés de recol·lecta de la fruita. Per aquest motiu i en el marc de la campanya de promoció turística ‘Aitona en Fruita’, Fruiturisme ofereix la possibilitat de realitzar rutes guiades pels mateixos pagesos als camps i una visita a una central de fruita. Durant l’activitat, els visitants comptaran amb un guia local que els acompanyarà al camp per veure i conèixer com un pagès realitza la collita de la fruita. En aquest mateix lloc, els visitants podran aprendre a recol·lectar i degustar la fruita acabada de collir.


Les properes dates per realitzar visites concertades seran el dissabte 19 d’agost i el dijous 7 de setembre. Aquest darrer dia de la campanya es destinarà al públic familiar com a cloenda de les vacances abans de la tornada a l’escola.

 

Les persones que ja s’hagin inscrit a les rutes o tinguin pensat fer-ho, han de saber que el punt de trobada per als visitants és la plaça del Poliesportiu d’Aitona. Un cop dins el pavelló, cal entrar a la primera sala de les instal·lacions per confirmar l’arribada. Per a qualsevol dubte, poden contactar amb el personal de Fruiturisme identificat amb el logotip.

 

Les visites tenen un cost de 5 euros per persona, comencen a 9.30 h i finalitzen cap al migdia, depenent del ritme de cada grup. En el cas que els visitants estiguin interessats a comprar fruita dels camps que visitaran, seria convenient que ho fessin saber prèviament a l’organització per tal de tenir-la preparada. Les centrals de fruita poden preparar caixes de 5 quilos, amb un cost aproximat d’un euro per cada quilo.

 

Per realitzar la reserva cal accedir al formulari web.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.