Arriba la segona edició del Descens de Piragua PDF Imprimeix Correu electrònic

L’activitat tindrà lloc el 27 d’agost i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a les oficines de l’Ajuntament d’Aitona abans del divendres dia 4. Descarrega’t aquí el díptic informatiu.

 

copia


Els aitonencs i aitonenques i amants de l’esport en general tenen un nova cita esportiva de primer nivell que marcar en el calendari estival d’aquest 2017. Diumenge 27 d’agost, els ajuntaments d’Aitona, Torres de Segre, Soses i Seròs organitzen la segona edició del Descens en Piragua; una activitat popular que té com a objectiu donar a conèixer l’encant del riu Segre, estrènyer llaços entre les poblacions participants, gaudir de l’exercici físic i fomentar la consciència envers la importància de tenir cura del riu i del seu entorn únic.

 

El descens en piragua travessarà els pobles d’Aitona, Torres de Segre, Soses i Seròs i, a més, anirà acompanyat enguany d’una ruta BTT (bicicleta) de 17 quilòmetres dirigida a menors de 14 anys acompanyats d’un adult i que transcorrerà pel camí verd que va paral·lel al Segre.

 

Per participar d’ambdues activitats cal inscriure’s prèviament, del 26 de juliol al 4 d’agost, a les oficines de l’Ajuntament d’Aitona. Per a més informació, podeu consultar el díptic informatiu o adreçar-vos al consistori.

 

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.