Comencen les estades d’estiu 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic

Un any més, l'oferta d'activitats de les Aitonades és àmplia i diversa, amb l'esport, els tallers i la piscina com a principals protagonistes. Consulta aquí el programa.

 

Inici_Aitonades_2017_1


Aquesta setmana han arrencat les Aitonades 2017 amb més de 40 infants entre els 3 i els 14 anys inscrits. Les estades multi-activitat ofereixen una alternativa d'oci estiuenc de caràcter didàctic i saludable als nens i nenes d'Aitona durant els mesos de juliol i agost. Infants de totes les edats practicaran les seves activitats preferides en companyia d'amics i companys de classe per mantenir-se actius i entretinguts al llarg de les vacances.

 

L'oferta d'activitats d'enguany és d'allò més variada, però manté el mateix esperit estiuenc de sempre, amb la piscina, els tallers i els esports com a protagonistes principals. Des de l'Ajuntament es desitja als nens i nenes d'Aitona un bon estiu i es dóna les gràcies a les famílies per haver apostat, un any més, per les Aitonades com a alternativa preferida de lleure estiuenc per als més petits.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.