L’Ajuntament proposa que el nou model de Seat sigui el “Seat Aitona” PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori ha presentat la seva candidatura al projecte #SEATbuscaNombre, que permetrà escollir per votació popular el nom del nou SUV que la marca automobilística traurà a la venda el 2018. Les votacions s’obriran del 15 al 25 de setembre.

 

57e1795f-285c-4c59-b8d3-b1d0fc7361ea


L’Ajuntament participa activament des d’aquest mes de juny en una original iniciativa amb l’objectiu de seguir posant en valor els actius patrimonials del municipi i difondre arreu del territori i a nivell internacional la marca Aitona.

 

El consistori ha presentat recentment la seva candidatura al programa #SEATbuscaNombre, un projecte pioner impulsat per l’empresa Seat que permetrà per primer cop escollir a través de votació popular el nom del nou vehicle esportiu utilitari (SUV) que la marca automobilística traurà a la venda l’any 2018. En aquest sentit, l’Ajuntament proposa que el nom escollit sigui el de “Seat Aitona”.

 

Un cop presentada la proposta, si ara aquesta passa la fase de preselecció, entrarà a formar part de la fase de votació. Aquesta darrera fase, permetrà a totes les persones que es registrin al web de la marca automobilística votar entre les diferents candidatures que compleixin tots els requisits. Finalment, la proposta que més vots aconsegueixi del 12 al 25 de setembre de 2017 serà l’escollida per posar nom al nou SUV de Seat.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, assegura que “sempre estem oberts a estudiar i a incorporar noves iniciatives i projectes, com aquest, que ens ajudin a seguir donant a conèixer arreu tot el nostre potencial i actius com a poble i que ens permetin reforçar la marca d’Aitona com a municipi i destinació de primera qualitat que ens hem anat forjant al llarg dels anys per mèrits propis i gràcies a iniciatives també pioneres com la de Fruiturisme”.

 

Pujol fa una crida a tots els veïns i veïns a participar del procés i a fer arribar la crida el més lluny possible i defensa que “Seat és una empresa estretament vinculada al territori català” i que  “Aitona té arguments molt sòlids per poder optar seriosament a ser la candidatura més votada. Som una terra de referència en acollida i en convivència, un pol d’atracció d’activitat turística al llarg de tot l’any, un municipi amb una història i tradició úniques, i un poble amb unes ganes immenses de seguir creixent  i amb un potencial humà com pocs”.

 

Un cop celebrada la fase de votació, del 12 al 25 de setembre, és previst que l’anunci oficial del nom del nou SUV de Seat es faci públic abans del 15 d’octubre.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.