La Pedalada Popular d'Utxesa es converteix en tota una festa PDF Imprimeix Correu electrònic

La prova, que es va ajornar una setmana a causa de les inclemències meteorològiques, ha esdevingut novament tot un èxit de participació. Consulta aquí l'àlbum complet de fotografies.

 

IMG_7439


La Pedalada Popular d’Utxesa ha demostrat, un cop més, perquè és una de les proves ciclistes més esperades de tot l’any a la comarca. Diumenge 11 de juny, aquest esdeveniment esportiu -que enguany complia la seva 16a edició- va tornar a aplegar persones vingudes d’arreu del territori que van gaudir d’una magnífica jornada lúdico-esportiva.

 

La prova, com ja és tradició, es va iniciar des de tres punts: Aitona, Sarroca de Lleida i Torres de Segre. I un cop feta la sortida, els ciclistes es van poder trobar al punt d'informació d'Utxesa per donar la volta al pantà tot gaudint del magnífic paisatge que oferia la zona. Tot seguit, aquells  que ho van voler van prendre part de la Ruta llarga (15 quilòmetres) amb bicicleta.

 

La Pedalada es va convertir, doncs, en una autèntica festa. Mostra d'això és que la jornada es va completar amb inflables, una plantada de plantes aromàtiques, una batukada a càrrec de Batukats de l’Ala, cavalls, un sorteig i el tradicional dinar popular.

 

L’Ajuntament d’Aitona agraeix a Batukats de l’Ala i a les centrals de fruita aitonenques la seva participació a la jornada, així com la implicació dels aitonencs i aitonenques en una nova edició de la pedalada.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.