Arriba la tercera edició de l'Ancesa Jove! PDF Imprimeix Correu electrònic

La població d’Albatàrrec acollirà dissabte 17 de juny aquesta original Revetlla de Sant Joan itinerant que aglutina esforços i recursos de diversos pobles del Segrià Sud.

 

Programa_Ancesa_Jove_2017


Els pobles del Baix Segrià ja escalfen motors per a l'Ancesa Jove, la Revetlla de Sant Joan conjunta i de caràcter itinerant que els municipis de la comarca –entre ells, Aitona- llencen per tercer any consecutiu per convertir aquesta festivitat en una referència a les Terres de Lleida. Enguany, la festivitat tindrà lloc dissabte 17 de juny a la població d’Albatàrrec i comptarà amb importants i destacades novetats, així com els ja tradicionals concerts i balls.

 

Aquest 2017, l’entrada a l’Ancesa Jove serà gratuïta per a tothom i l’organització oferirà un programa d'alta volada, que aplegarà alguns dels principals grups del panorama musical català com ara A Kontrakorrent, la Batukada Xikalà d’Alcarràs, Tremendos, Doctor Prats i Nar6sound. La programació d’enguany, a més, es complementarà des de primera hora del matí fins ben entrada la matinada amb propostes com un vermut musical, l’Ancesa Contes, la pintada d’un mural, una cercavila, fogueres, sopar popular i espectacles.

 

L'Ajuntament d'Aitona fa una crida als veïns i veïnes a participar i gaudir d’aquest original proposta comarcal que compta entre el llistat d’organitzadors amb la Penya Els Tabolls. En aquest sentit, el consistori felicita a l’entitat aitonenca per l’èxit de les dues primeres edicions i posa en valor la seva aposta per impulsar un esdeveniment festiu sense precedents a la comarca.

 

El consistori, finalment, agraeix a tots els ajuntaments dels municipis la seva predisposició i voluntat d'entesa per fer realitat aquesta festa.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.