Aquest estiu, mulla’t i diverteix-te a les piscines municipals d’Aitona! PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament informa que a partir del proper dimecres 14 de juny ja es podran sol·licitar els abonaments per a la temporada d’estiu. Enguany, les piscines municipals obriran des del 17 de juny fins el 10 de setembre.

 

Foto_piscines


Les piscines municipals d’Aitona ja estan a punt per acollir al llarg dels propers mesos la temporada d’estiu d’aquest 2017. En aquest sentit, l’Ajuntament informa als veïns i veïnes que a partir de dimecres 14 de juny es podran sol·licitar els abonaments per a la temporada d’estiu de les piscines municipals.

 

Horaris


Enguany, romandran obertes des del 17 de juny al 10 de setembre. Els mesos de juny i juliol, l’horari serà de les 10 h. a les 21 h.; el mes d’agost, de les 10 h. a les 20 h.; i durant el setembre, de les 10 h. a les 19 h. Els dies de Festa Major, el bany a les piscines restarà tancat. No obstant, si algú vol prendre el sol i mullar-se els peus a la piscina rodona infantil, li serà permès l'accés amb l'abonament.

 

Mentrestant, el servei de bar i terrassa obrirà a partir del divendres 16 de juny amb l’horari habitual.

 

Preus


El preu de l’entrada diària és de 2,5€ per als infants de 5 a 10 anys; i de 5€ per a les persones entre els 11 i els 65 anys.

 

Abonaments


Consulta aquí el preu dels abonaments de piscina 2017.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.