Més d’una vintena de persones participen al Curs de Costura i Patronatge PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per aitona   
dimecres, 17 de maig de 2017 16:10

L’Ajuntament d’Aitona agraeix la implicació demostrada per les participants en aquest projecte i la tasca de formació duta a terme per la professora Maria Cucurull Descarrega.

 

20170515_122528


Més d’una vintena de veïnes d’Aitona de diferents cultures i edats han participat al llarg dels darrers sis mesos del Curs de Costura i Patronatge organitzat per l’Ajuntament. La primera tinent d’alcalde, Maria Antònia Royes, va ser l’encarregada d’acomiadar aquesta setmana la darrera sessió d’aquesta formació, que s’ha dut a terme des del passat mes de desembre del 2016 fins aquest mes de maig.

 

Durant el curs, les alumnes han adquirit noves competències a l’hora de cosir a mà i a màquina. A més, han après i millorat les seves tècniques per fer patrons i han aconseguit perfeccionar el seu estil.

 

Maria Antònia Royes destacava, en finalitzar l’acte, la tasca de formació duta a terme per la professora Maria Cucurull Descarrega, experta en costura i patronatge i amb una dilatada trajectòria en el sector. Així mateix, va donar les gràcies, en nom de l’Ajuntament, a les participants, l’assistent social –promotora del projecte- i la voluntària per haver fet possible l’èxit del curs. Finalment, va avançar que l’Ajuntament ja treballa en el disseny de fórmules per donar continuïtat al curs.

Darrera actualització de dimecres, 17 de maig de 2017 16:10
 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.