Magnífic ambient en la trobada TrotaGermanor d'Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Més de 60 corredors van gaudir de la bellesa del paratge natural de la zona en una cursa de 10 quilòmetres.

 

Trotagermanor


Èxit d'assistència en la trobada de germanor organitzada conjuntament pel Club d'Atletisme d'Aitona i l’Associació Esportiva Trotallunàtics. Més de 60 persones de diverses edats, amb gent vinguda també dels municipis de Seròs i Alcarràs, es van aplegar al poble el passat dilluns 1 de maig per participar en la TrotaGermanor d'Aitona, una activitat gratuïta i integradora que va servir per fomentar els valors associats a la pràctica esportiva i compartir vivències entre els participants.

 

Els assistents van gaudir d’un dia esplèndid, amb una climatologia favorable i un recorregut d'aproximadament deu quilòmetres. A més, els corredors van poder descobrir els encants d'Aitona i el meravellós espai natural que envolta el municipi.

 

L'Ajuntament d'Aitona dóna les gràcies a tots els participants pel seu civisme i plena col·laboració, així com al Club d'Atletisme d'Aitona i l’Associació Esportiva Trotallunàtics per la seva excel·lent tasca realitzada en matèria de convocatòria i organització d'aquest esdeveniment socioesportiu.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.