El club Daytona.cat, campió de futbol sala de la província de Lleida en la categoria de benjamí PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Els jugadors aitonencs assoleixen el títol després de mantenir-se invictes durant tota la temporada.

 

IMG-20170427-WA0025

 

Per primera vegada, un equip d'Aitona de futbol sala en la categoria de benjamí s'ha proclamat campió de la lliga de la província de Lleida. Els joves esportistes locals, a més, han aconseguit aquesta fita en un torneig molt competit i en el qual no han perdut cap partit, donant mostres de la seva qualitat tant en l'àmbit tècnic com tàctic, des d'una perspectiva individual i col·lectiva, i evidenciant la bona entesa i l'amistat existent entre els integrants de la plantilla. L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, expressa que "la consecució d'aquest títol per part del club Daytona.cat representa un èxit esportiu molt important i posa de manifest la bona salut de què gaudeix l’esport al nostre municipi”.


L'Ajuntament, a més, posa en valor la intensa feina diària que han dut a terme des de l'inici de temporada tant l'entrenador Aleix Cabasés com els dos delegats de l'equip, els aitonencs Sergio Esteve i Xavier Farré. En aquesta línia, Pujol assegura que "l'esport és una eina molt important de transmissió de valors positius, i més especialment en l'etapa formativa dels nens i nenes, per això cal reconèixer i apreciar la tasca pedagògica, instructiva i didàctica que ha realitzat el cos tècnic, auxiliars, pares i mares".


El consistori anima els veïns, veïnes i simpatitzants a gaudir del joc de l'equip i també a celebrar la conquesta del títol en el seu darrer partit de lliga, que tindrà lloc aquest dissabte 29 d'abril, a les 19:30 hores, al poliesportiu municipal.

 

Des de l'Ajuntament es felicita el club Daytona.cat pel foment de valors com el respecte, la integració, la convivència, l'esforç i la humilitat, i els desitja molta sort i encerts en les pròximes competicions.

 

Daytona.cat_Benjami_2

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.