L’Ajuntament signa un acord amb la Fundació FCBarcelona per desenvolupar el projecte ‘FutbolNet’ PDF Imprimeix Correu electrònic

El programa s’iniciarà el 3 de maig i va dirigit a infants i joves entre els 10 i els 16 anys. Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a les oficines municipals.

 

FutbolNet_2


La sala de plens de l’Ajuntament va acollir dimecres 26 d’abril la presentació pública del projecte ‘FutbolNet’, un programa impulsat per la Fundació del Futbol Club Barcelona que utilitza el futbol com a eina per fomentar valors i que té com a objectiu donar suport a infants i joves, tot fomentant la seva integració i cohesió social i creant condicions favorables per la prevenció de la violència. Aitona és un dels tres municipis de la demarcació de Lleida que han estat escollits per dur a terme aquesta iniciativa pionera, que també compta amb el suport directe de la Diputació.

 

‘FutbolNet’ es desplegarà a Aitona des del proper 3 de maig fins a finals d’aquest any. El programa, subvencionat íntegrament per la Fundació FC Barcelona, es durà a terme els dilluns i dimecres, de les 17:30 h. a les 19:30 h., al Camp de Futbol Municipal. El projecte va dirigit a infants i joves entre els 10 i els 16 anys (5è i 6è de Primària i 1r, 2n 3r i 4t d'E.S.O), les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a les oficines municipals.

 

Imma Benages, regidora d’Esports i Joventut, assegura que “per Aitona és un orgull i una oportunitat única el poder anar de la mà d’una institució centenària, de prestigi i referent a Catalunya i arreu del món en el foment i en la transmissió dels valors a través de l’esport com és el Futbol Club Barcelona. Estem molt satisfets del suport rebut per la Diputació i d’haver estat escollits per aplicar durant un any aquest programa que ens ajudarà en una tasca tan vital com és educar els nostres infants i joves”.

 

En aquesta línia, Benages apunta que “l’esport, en general, i el futbol, en concret, són un mitjà de transmissió de valors amb un potencial com pocs. A Aitona comptem amb un teixit esportiu que treballa diàriament en la formació d’esportistes i persones, en el foment dels valors vinculats a l’esport i en la promoció del municipi arreu del territori. I aquest projecte suposarà un impuls molt important en aquesta tasca tan necessària”.

 

‘FutbolNet’ oferirà als participants jocs i partits de futbol mixtes coordinats per dos monitors amb formació especialitzada. L’objectiu del projecte és millorar les habilitats dels infants per a la resolució de conflictes, millorar el comportament respectuós dels participants vers els altres i el seu entorn, millorar en el rendiment escolar dels joves i transferir coneixement en metodologies educatives i currículum als centres educatius del poble.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.