L'Ajuntament d'Aitona posa en marxa un pla de millores dels camins municipals PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Amb una inversió estimada de 150.000 euros, aquesta actuació permetrà dotar el poble d'una xarxa de camins segura, accessible, plenament transitable i que doni resposta a les necessitats dels agricultors i la població. Podeu descarregar el díptic informatiu en aquest enllaç.

 

Captura_de_pantalla_2017-04-26_a_las_10.07.34


L'Ajuntament d'Aitona ha endegat un pla per a la millora i posada a punt de la xarxa de camins municipals. D'aquesta manera, en els propers mesos es duran a terme diversos treballs d'arranjament i adequació de diversos camins del poble que suposaran un salt qualitatiu important quant a mobilitat i cohesió territorial. L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, destaca que "el pla de millores dels camins municipals representa l’aposta més gran pel manteniment i la millora de camins que es duu a terme a Aitona en molts anys i, en aquest sentit, vol ser un dels projectes estratègics d'aquest 2017".

 

Quant a la inversió estimada prevista inicialment, de 150.000 euros, Pujol assegura que "aquesta partida tan important no hauria estat possible sense la reducció de l’endeutament assolida al llarg dels darrers anys".

 

Al marge de realitzar tasques de manteniment, el pla de millores inclou la construcció de noves cunetes -malmeses pel pas del temps- i la neteja de les existents. Amb aquesta actuació de cura i millora dels camins municipals, l'Ajuntament d'Aitona posa novament de manifest el seu compromís amb el desenvolupament i potenciació de l'agricultura i l'activitat rural, un dels principals motors econòmics del poble. L'objectiu, doncs, no és només donar un aspecte més cuidat al poble, sinó també oferir les millors infraestructures i connexions als agricultors i professionals que treballen al camp aitonenc, així com als veïns i veïnes que hi resideixen.

 

A més, l'Ajuntament ha editat un díptic informatiu detallant aquest pla de millores dels camins municipals i demanant la col·laboració i comprensió dels veïns per les molèsties que aquests treballs puguin ocasionar. El consistori també ha difós un seguit de recomanacions per a garantir un bon manteniment i conservació dels camins municipals. Per a més informació, podeu descarregar el document clicant aquest enllaç.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.