L'aitonenc Jordi Cornadó rep el reconeixement dels Mossos d'Esquadra en el Dia de les Esquadres 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El jove, amb l'ajuda de dos agents del cos policial, va salvar miraculosament la vida d'un nen que havia caigut al riu Segre.


En un acte que va tenir lloc a la nau central de la Seu Vella de Lleida, Jordi Cornadó va rebre el passat dilluns 24 d'abril el reconeixement per part dels Mossos d'Esquadra durant la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Ponent. D'aquesta manera, el jove aitonenc va ser condecorat després de contribuir de forma destacada en el rescat d'un nen de sis anys que va caure al riu Segre a mitjans de l'any 2016. El segon tinent d'alcalde d'Aitona, Miquel Bosch, també va assistir a la cerimònia en la qual es va premiar l'heroica intervenció d'aquest veí del municipi.

 

El Dia de les Esquadres de la Regió Policial Ponent va servir també per condecorar un total de 162 agents dels diferents cossos i 12 ciutadans més; els Mossos d'Esquadra fan aquest reconeixement públic a membres policials, entitats o persones de la societat civil que han realitzat actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals i han contribuït de manera significativa a l'hora de garantir la seguretat del territori català.

 

L'Ajuntament d'Aitona felicita en Jordi Cornadó per la seva ràpida i eficaç actuació, ja que la seva intervenció -alertant ràpidament al servei d'emergències, evitant que el petit fos arrossegat encara més pel corrent i col·laborant en les tasques de rescat amb els agents-, va evitar una tragèdia a la població.

 

IMG_9947

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.