Excel·lent resposta ciutadana en la VI Caminada Popular d'Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Més de 350 persones van participar en aquesta activitat solidària impulsada per l'Ajuntament. Clica en aquest enllaç per accedir a la galeria d'imatges.


Caminada_popular_Aitona

 

Amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn paisatgístic del poble i fomentar la pràctica de l'esport, l'Ajuntament d'Aitona va organitzar el passat diumenge 19 de març la VI Caminada Popular, un esdeveniment en benefici del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran. En un dia esplèndid, més de 350 caminaires van contemplar la flor rosada dels presseguers i van gaudir del patrimoni aitonenc.

 

La sortida va tenir lloc des del Pavelló Poliesportiu i els assistents van poder triar entre tres itineraris degudament senyalitzats i que comptaven amb diversos punts d'avituallament. Les tres propostes -ruta curta (9'5 km), ruta mitjana (16'5 km) i ruta llarga (20 km)- combinaven espais forestals i camins rurals i convidaven els assistents a explorar i fotografiar l'atractiu dels camps fruiters d'Aitona.

 

L'Ajuntament celebra l'alta participació i agraeix també la implicació i col·laboració dels més de 50 voluntaris que van fer possible que aquesta jornada lúdica fos un èxit d'assistència i diversió. El consistori, a més, anima els veïns i veïnes a participar en futures activitats esportives amb l'objectiu de descobrir el meravellós espai natural que envolta el municipi.

 

IMG_6677

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.