La campanya de la Flor'17 acull més de 5.500 visitants als camps fruiters d'Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La implicació i cooperació de veïns, guies, pagesos, comerços i establiments expliquen l'èxit absolut i sense precedents de la temporada de floració dels presseguers. Clica en aquest enllaç per accedir a la galeria d'imatges.


WhatsApp_Image_2017-03-18_at_12.53.43

 

La vila ha tornat a registrar una afluència massiva de visitants i més de 5.500 persones han viscut durant els darrers dos caps de setmana l'experiència única de caminar en un món ple de sensacions, olors i naturalesa. L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, expressa que "és gratificant veure com els visitants valoren i destaquen l'enorme feina dels pagesos i de totes aquelles persones implicades en el procés de producció agrícola; Aitona i la seva fruita s'han convertit en un referent al país".

 

Les reserves per participar en les visites guiades es van tancar dijous donada l'alta demanda d'assistents, però molts turistes estrangers i també vinguts d'arreu del territori català han descobert Aitona per lliure i no han desaprofitat l'ocasió per veure la flor rosada dels presseguers i gaudir del patrimoni cultural i arquitectònic del municipi. D'aquesta manera, nombrosos grups de ciclistes, caminaires i fotògrafs també han explorat aquest entorn natural meravellós i han mostrat la seva satisfacció seguint l’àmplia i variada oferta de rutes senyalitzades pels camps fruiters.


El projecte de Fruiturisme, a més, és un dinamitzador econòmic que suposa un benefici important pel teixit comercial del poble, ja que els botiguers han donat a conèixer, en els expositors habilitats aquest cap de setmana, la riquesa gastronòmica d'Aitona amb productes locals, com la mel, el formatge, la xocolata i la fruita. Els restaurants i bars d'Aitona i de l'entorn del municipi també han notat l'afluència de visitants i han omplert els seus respectius locals.

 

L'alcaldessa Rosa Pujol destaca que "el vessant didàctic de tots els treballadors, guies i voluntaris permet conscienciar els turistes en els productes de proximitat i qualitat, per això molts d'ells s'han mostrat molt interessats a conèixer les rutes d'estiu i el dia a dia dels pagesos".

 

La campanya de la Flor’17 també ha tingut una gran repercussió mediàtica i mitjans internacionals, com diverses televisions de França i Rússia, s’han interessat pels camps fruiters d’Aitona. D’altra banda, la reconeguda actriu Montserrat Alcoverro, la cantant Lorena Gómez i l’aitonenc Toni Flix visitaran la vila aquest dilluns 20 de març per gaudir de l’espectacle únic de la floració dels camps i conèixer alguns dels racons més emblemàtics del municipi.

 

WhatsApp_Image_2017-03-18_at_12.53.42

 

WhatsApp_Image_2017-03-18_at_12.53.45

 

WhatsApp_Image_2017-03-18_at_13.47.12

 

WhatsApp_Image_2017-03-18_at_16.12.10

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.