Bona acollida de l'edició d'enguany de la cursa FruitTrail Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Més de 250 persones van participar ahir diumenge en una nova edició d'aquesta popular jornada esportiva que organitza anualment l'Associació Esportiva Ekke en col·laboració amb l'Ajuntament d'Aitona. Un cop més, l'esport, el bon ambient i l'aposta pels bons hàbits alimentaris van ser els ingredients principals de la cursa. Clica en aquest enllaç per accedir a la galeria d'imatges.

 

fruitrail


Aitona va viure ahir diumenge una jornada plena d'esport, natura i moltíssima fruita. Uns 50 corredors van donar el tret de sortida a la diada amb la carrera d'adults de 10 quilòmetres, mentre que 200 nens, nenes i adolescents -d'edats compreses entre 3 i 14 anys- van participar posteriorment en les modalitats juvenils i infantils i es van endur una medalla, obsequis i una samarreta commemorativa. D'aquesta manera, petits i grans van gaudir del FruitTrail Aitona en un dia molt entretingut i en què es van fomentar els valors associats a la pràctica esportiva i els hàbits saludables.

 

En acabar les curses, tots els assistents van gaudir d'un refrigeri amb fruita variada. Els infants i adolescents, a més,  van participar en un taller d'alimentació saludable promogut per l'Associació Esportiva Ekke en el marc del projecte 'Aturem l'obesitat Infantil', que compta amb el suport de la Diputació de Lleida.

 

L'Ajuntament aprecia la implicació del Club d'Atletisme Aitona i de totes aquelles persones que van contribuir de manera voluntària perquè aquesta edició del FruitTrail Aitona fos un nou èxit de participació i diversió. En aquest sentit, el consistori agraeix també a l'Escola Francesc Feliu, l'AMPA d'aquest centre i tots els assistents la seva col·laboració i compromís amb els actes que es duen a terme al poble, evidenciant així que el teixit social aitonenc gaudeix d'una excel·lent salut.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.