Èxit de participació en les xerrades organitzades a l’Escola Francesc Feliu PDF Imprimeix Correu electrònic

 

aitona1

 

Les conferències en matèria educativa i de promoció dels hàbits saludables posen de manifest l'alt interès dels aitonencs i aitonenques per millorar i fomentar les conductes didàctiques i formatives.


L'Ajuntament d'Aitona i l'AMPA de l'Escola Francesc Feliu han organitzat durant aquesta setmana dos actes per fomentar l'aprenentatge i la reflexió entre els pares i mares d'Aitona. La regidora de Joventut i Esports, Imma Benages, va presentar ambdues xerrades.

 

El cap de comunicació de l'Ekke, Joan David Porté, va ser l'encarregat d'impartir la primera conferència, celebrada el dimarts 7 de març. En el col·loqui “Fem que els nostres fills creixin com bons esportistes. Hàbits d’alimentació i estil de vida saludables per a les famílies amb infants”, el periodista esportiu va aportar la seva experiència personal com a pare i professional d'un centre fitness que vetlla pel benestar de les persones i el foment de l'exercici físic.

 

D'altra banda, Rose Jové, psicòloga especialitzada en clínica infantil i juvenil i en psicopediatria, va realitzar el dijous 9 de març una conferència emmarcada dins del programa d’atenció a la infància de la comarca del Segrià. Amb la xerrada “Educar en Família. Els reptes educatius de la família en la societat actual”, aquesta psicòloga de referència a Catalunya va donar pautes per a una convivència familiar òptima i per al desenvolupament dels infants en un entorn afectiu adequat.

 

L'Ajuntament d'Aitona aprecia la bona resposta dels assistents i dóna les gràcies a l'AMPA de l'Escola Francesc Feliu per la seva inestimable ajuda en l'elaboració d'aquestes xerrades. El consistori agraeix també la participació de l'Ekke, l'Escola Francesc Feliu i el Consell Comarcal del Segrià, ja que la seva implicació i col·laboració han estat factors clau per a la bona acollida d'aquestes conferències educatives.

 

aitona4

 

aitona2

 

aitona3

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.