Èxit de participació en la IV Volta al Pantà d'Utxesa PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ajuntament felicita els organitzadors, voluntaris i atletes per fer novament d'aquesta prova un dels esdeveniments esportius més destacats de l'any.

 

zz


Més de 600 corredors i corredores van participar el diumenge 26 de febrer en la IV Volta al Pantà d'Utxesa, una carrera en què l'Ajuntament d'Aitona ha col·laborat un any més i que s'ha convertit en una referència en l'àmbit estatal, segons constata el portal Runedia, que qualifica aquest esdeveniment com la tercera millor cursa de 10 Km ruta a Espanya.

 

L'alta participació, xifra rècord en aquesta prova esportiva, posa de manifest la gran feina realitzada per atletes, patrocinadors i col·laboradors. Els voluntaris d'Aitona, ubicats al punt final d'avituallament i altres zones conflictives del recorregut, van contribuir activament perquè aquesta jornada esportiva es desenvolupés sense incidències i amb gran satisfacció per part dels assistents. L'associació 'Batukats de l'Ala' d'Aitona també hi va participar i va amenitzar un dia ple d'activitats lúdiques i esportives.

 

En l'edició d'enguany, Josep Maria Bergua i Luz Moreno, en categoria masculina i femenina respectivament, van ser els guanyadors de la prova de 10 Km. De la seva banda, Sergi Nunes i Sandra Borda van ser els campions de la carrera de 6'5 Km. A més, les curses infantils van tenir una gran acollida, i més de 150 nens i nenes van poder gaudir d'aquesta IV Volta al Pantà d'Utxesa i també d'una zona d'esbarjo amb inflables.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.