Aitona acull la primera prova del Campionat de Catalunya de Trial Open PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La cita esportiva, que comptarà amb la participació de més de 70 pilots, tindrà lloc el pròxim diumenge 12 de febrer a partir de les 9 hores

 

Trial_imatge

 

El MotoClub Aitona organitza, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Motociclisme, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament d’Aitona, la primera de les sis proves del Campionat de Catalunya de Trial Open. Per tercer any consecutiu, el municipi acull aquesta disciplina esportiva en què els i les pilots mostren les seves habilitats superant tota mena d’obstacles.

 

Per a l’edició d’enguany, els organitzadors han preparat una prova en què hi haurà 12 espais diferents repartits pel municipi aitonenc. La zona esportiva, on s’habilitarà també el paddock, servirà com a punt d’inici de la prova a partir de les 9 hores. A més, al marge de la participació de més de 70 pilots, aquesta cita comptarà amb la presència, com a convidat, de l’Arnau Farré, pilot d’elit que competeix en la màxima categoria del trial i representa el MotoClub Aitona en els àmbits estatal i mundial.

 

D’aquesta manera, el municipi es consolida com a punt de referència del trial i posa de manifest la voluntat del govern local de promocionar entre els aitonencs i les aitonenques la pràctica esportiva. En aquest cas, a més, la participació del MotoClub Aitona evidencia també la importància de la implicació del teixit associatiu per a la promoció i organització dels esdeveniments que es duen a terme a la vila.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.