L’Ajuntament d’Aitona, premiat per la seva tasca en digitalització i administració oberta PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El consistori aitonenc rep el primer premi dels Reconeixements d'Administració Oberta que lliura el Consorci AOC, en la categoria de municipis d'entre 1000 i 5000 habitants. Aquest distintiu reconeix la bona tasca de l'Ajuntament quant a implantació, ús i posada a disposició de la ciutadania i les empreses serveis d’administració electrònica.


Captura_de_pantalla_2017-01-30_a_las_11.11.38

En el marc del II Congrés de Govern Digital que es va celebrar els dies 25 i 26 de gener al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), l’Ajuntament d’Aitona va rebre el Reconeixement d’Administració Oberta per ser l’ens més ben valorat dels municipis d’entre 1.000 i 5.000 habitants.

 

D’aquesta manera, la Generalitat de Catalunya, juntament amb el Consorci Localret i el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC), van posar de manifest l’excel·lent tasca que està realitzant el consistori quant a digitalització per tal d’assolir un funcionament encara més eficaç i transparent. En aquest sentit, l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, va manifestar el seu agraïment als organitzadors i la seva satisfacció pel reconeixement assolit, que defineix com "l'esperonament necessari per tal de seguir millorant amb l'objectiu d'adaptar-nos als nous temps i oferir als aitonencs i aitonenques més i millors eines per relacionar-se amb l'Ajuntament".

 

L’anàlisi i posterior valoració dels 948 ajuntaments catalans es va realitzar tenint en compte un seguit d’indicadors proposats pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya, com són l’oferiment de tràmits en línia, l’enviament de notificacions electròniques, l’acceptació de factures digitalitzades o la utilització de la seu electrònica.

 

La cloenda del II Congrés de Govern Digital va anar a càrrec de la presidenta del Consorci AOC i consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, que també va ser l'encarregada de fer entrega de les mencions als ajuntaments guardonats.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.