Obertes les inscripcions per participar en la IV Volta al Pantà d’Utxesa PDF Imprimeix Correu electrònic

En la seva ferma aposta per la promoció de l'esport com a eina d'educació en valors i element de cohesió social, l’Ajuntament d’Aitona col·labora un any més en la Volta al Pantà d’Utxesa. La IV edició d’aquest esdeveniment esportiu tindrà lloc el diumenge 26 de febrer a les 10 hores.

 

cartellutxesa


La Volta al Pantà d’Utxesa és una cursa oberta a tothom sense distinció de categoria, edat o sexe. L’edat mínima per poder participar és de 16 anys a la cursa de 10 quilòmetres, mentre que a la carrera de 6,5 quilòmetres hi podran participar tots els majors de 10 anys. A més, també es realitza una cursa infantil.

 

La inscripció i el pagament es poden fer a través del portal web www.voltapantautxesa.com fins al 24 de febrer o fins a arribar als 500 participants. També s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa en cas que no s’hagi arribat al nombre mínim de corredors.

 

Novetats d’enguany en una cursa de referència


El portal Runedia, on es pot trobar informació i característiques de més de 100.000 esdeveniments esportius, ha qualificat la Volta al Pantà d’Utxesa com la tercera millor cursa de 10 Km ruta a Espanya. D’aquesta manera, es posa de manifest la gran tasca realitzada per corredors, voluntaris, patrocinadors i col·laboradors en la cursa organitzada pels municipis d’Utxesa i Xavi Thai.

 

Per a l’edició d’enguany, al marge de l’entrega d’obsequis per a tots els participants, la Volta al Pantà d’Utxesa estrena patrocinador tècnic amb l’arribada de Firehawk, que inclourà aquesta prova dins la lliga que organitza a Catalunya.

 

Per a més informació sobre la cursa, podeu contactar amb l’organització a través del web www.voltapantautxesa.com o bé al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.